marți, martie 29, 2011

Crudu: Mi-a aratat penisul pentru o sticla de whisky!

Crudu: Mi-a aratat  penisul pentru o  sticla de whisky!"Pacatoasa" Daniela Crudu a facut show de zile mari la deschiderea unui club din Mihailesti (Giurgiu). Vedeta a convins un petrecaret sa-si dea pantalonii jos si sa ramana in fundul gol, pentru cateva secunde, dar "barbatia" lui nu prea le-a impresionat pe fete.


Daniela Crudu are distractia in sange si a fost gazda unei petreceri de pomina sambata seara, in clubul Dovinot, din Mihailesti, localitate situata in judetul Giurgiu.

Insotita de Andreea Spataru si de Diana Guresoaie, Crudu s-a dovedit a fi cea mai indrazneata si, mult dupa miezul noptii, a organizat un concurs al carui premiu, o sticla de whisky, le-a facut cu ochiul multor petrecareti.

Dorinta Danielei - ca unul dintre barbati sa se dezbrace - nu a ramas fara raspuns si un tanar indraznet si-a dat chilotii jos fara sa se gandeasca mult.

Desi s-a putut citi mirarea pe chipul ei, vedeta nu s-a lasat intimidata si l-a premiat imediat pe castigator: "Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa se dezbrace un barbat in fata mea, in club. Fara tricouri au mai fost, dar asa, in fundul gol, nu. Eu i-am zis la misto sa-si dea chilotii jos ca sa ii dau sticla de whisky, dar nu credeam ca va merge pana la capat. Cred ca era disperat si voia cu orice pret sa atraga atentia, poate si bause cateva pahare inainte. Acum, ce sa zic, din cate am vazut eu, baiatul nu era chiar asa de dotat", a povestit Daniela, pentru Click!, razand.

Fetele s-au simtit foarte bine in club si nu au avut parte de nici un incident neplacut, dar, pentru orice eventualitate, au avut la dispozitie si un bodyguard.

Potrivit site-ului stl.ro, Crudu, Spataru si Guresoaie au fost tratate regeste de organizatori, ele fiind duse si aduse la club cu o limuzina luxoasa.

Crudu l-a convins pe un petrecaret sa-si dea jos chilotii


Dupa isprava, barbatul a primit o sticla de bautura


Si ele excita barbatii in cluburi!

Lesko. Solista a devenit deja cunoscuta pentru coregrafia erotica si, la fiecare show, ia cate un barbat din public pe care-l innebuneste.


Andreea Banica. Blonda are si ea show-uri indraznete si a dansat provocator cu un barbat, la un concert din Bucuresti, chiar sub privirile sotului ei, aflat langa scena.


Delia. Mereu sexy si provocatoare, Delia face show-uri pe cinste alaturi de dansatoarea ei, Andreea Popescu. Uneori, fetele invita pe scena si cate un barbat din public, pentru un plus de spectaculozitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money