miercuri, noiembrie 10, 2010

Jocurile anului 2010

Iata ca iarna isi face incet incet aparitia, iar noi trebuie sa stam in casa.Dar aceste conditii de iarna ne fac sa incercam cele mai noi jocuri.

Iarna este plină de acţiune. Cele mai bune titluri ale ambelor luni sunt, cu certitudine, Call of Duty: Black Ops şi Assassins Creed: Brotherhood. Dar nici jocuri precum remake-ul la clasicul Need for Speed: Hot Pursuit sau cel după noul film Harry Potter nu trebuie subestimate.


Un joc deosebit este Trapped Dead, în care strategii trebuie să se apere împotriva armatelor de zombi, în moduri diferite. Tot un joc de strategie este şi Battle vs. Chess. Clasicul şah este combinat cu lupte aprige.

Pentru a simţi că vine iarna, se lansează şi Winter Sports 2011 - Go for Gold. Atleţii pot demonstra ce pot pe zăpadă şi pe gheaţă.
Dacă acest joc vi se pare prea friguros, puteţi porni cu James Bond într-o nouă aventură numită Blood Stone, sau puteţi descoperi provocări noi în lumea vastă din World of Warcraft. Noul add-on se numeşte Cataclysm.

În cele din urmă, dar nu pe ultimul loc, detectivul Tanner revine pe scenă. În Driver: San Francisco, el trebuie să îl aresteze pe periculosul gangster Jericho.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money