vineri, decembrie 10, 2010

Vacanta de iarna de 5 saptamani

Se trezeste un destept Gheorghe Flutur de la Suceava sa spuna el ca nu ii ajunge vacanta de iarna. De ce domnule ? Mergi cumva la scoala si nu stim noi ? :)) ar fi o optiune, in fine asta e ceva dar deja cand vine iar domnul Funeriu si incepe cu vacanta lui de iarna de 5 saptamani iti vine sa razi dar si sa plangi in acelasi timp.

„Daca scurtam vacanta de vara cu trei saptamani si o lungim pe cea de iarna cu trei saptamani, realizam cateva lucruri: unu: scadem costurile, doi: scadem absenteismul, trei: ajutam turismul. Avem cea mai lunga vacanta de vara din Europa dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca Spiru Haret care a introdus sistemul asta, a dorit sa faca vacanta de vara lunga sa mearga copiii la recolta”

Ce costuri scazi dumneata domnule Funeriu ? Cum ajuti turimsul daca saracii parinti ai copiilor nu au bani sa le cumpere un caiet ? Crezi ca daca copii stau mai mult acasa o sa se ingramadeasca la Brasov sau unde vrei dumneata ?? Fa bine si lasa vacanta asa ca dai dovada de prostie cu kg....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money